Dues ferides en un xoc frontal als túnels de Vallvidrera

Han estat traslladades a l’Hospital Clínic, per possible fractura de maluc i contusió toràcica

Dues dones han resultat ferides aquest dimecres al vespre en una col·lisió frontal a l'interior dels túnels de Vallvidrera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït entre els quilòmetres 4 i 5 de la C-16 poc abans de les vuit del vespre. Les dues ferides han hagut de ser traslladades a l'Hospital Clínic i s'ha activat el protocol per politraumatisme. L'accident ha obligat a tallar la circulació de la via durant més d'una hora.

Segons el Servei d'Emergències Mèdiques, la ferida més greu, de 52 anys, té una possible fractura de maluc, i ha hagut de ser excarcerada del vehicle pels Bombers de Barcelona. L'altra ferida, menys greu, de 24 anys, ha patit una contusió toràcica.
Al lloc de l'incident s'hi han desplaçat dos camions, un furgó, una ambulància i un vehicle de comandament. També hi han assistit tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i una dotació dels Bombers de la Generalitat. La calçada ha quedat tallada fins a un quart de 10 de la nit, cosa que ha comportat cues de fins a cinc quilòmetres.