Domiciano Sandoval, premi Sant Martí 2016

Tot i que compagina la seva activitat amb la Marea Pensionista, Domiciano Sandoval és un dels membres més actius de l'Associació de Veïns del Clot - Camp de l'Arpa. Per això ha estat guardonat amb el Premi Sant Martí d'aquest any. Ha aprofitat l'ocasió per animar els veïns a participar en els moviments socials.

El Premi Sant Martí d'aquest any ha estat per a Domiciano Sandoval, de l'Associació de Veïns del Clot - Camp de l'Arpa. Veu reconeguda així la seva tasca per millorar el barri des de fa més de 30 anys. Explica que va entrar a formar part de l'entitat poc després d'arribar a Barcelona procedent de Lleó i que hi ha estat implicat des d'aleshores.

Agraeix el reconeixement però considera que l'haurien pogut donar a moltes altres persones i adverteix que el futur imminent és ple de reptes per al Clot i el Camp de l'Arpa, sobretot lligats als canvis que hi haurà a la plaça de les Glòries i a l'avinguda Meridiana. La seva implicació social, però, va més enllà del barri i és una de les figures més representatives de la Marea Pensionista a Barcelona.