Diverses protestes estudiantils compliquen el trànsit a Barcelona

Els estudiants han tallat diverses vies circulatòries per reclamar una rebaixa de les taxes universitàries

De manera simultània diferents grups d'estudiants han tallat diverses entrades de Barcelona aquest dilluns al matí. Un grup ha tallat la ronda litoral en els dos sentits de la marxa a l'altura de Vila Olímpica, també han fet al mateix a la Diagonal i diversos punts de la Gran Via.

Coincidint amb l'inici del Mobile, grups d'estudiants han tallat diverses vies d'entrades per reclamar una rebaixa de les taxes universitàries. Els estudiants, que han cremat pneumàtics, han començat tallant la ronda del Litoral a l'altura de la Vila Olímpica. Les protestes s'han anat reproduint a altres entrades de la ciutat, com la Diagonal o la Gran Via, i han provocat retencions i cues. El punt més afectat ha estat la Gran Via, que ha estat tallada per tres punts diferents, a la plaça de les Glòries, a la plaça de la Universitat i a la cantonada amb el carrer del Moianès.

Els estudiants, que han provocat petits focs en els punts tallats, protesten contra les taxes universitàries, que consideren abusives. Amb la protesta pretenen animar a unir-se més gent a la vaga convocada per a aquests dijous, 2 de març. Els bombers han hagut d'actuar per tal d'apagar els focs originats a diferents punts de la ciutat.