Dimarts s’obriran les inscripcions per a la mobilització de l’11 de setembre de l’ANC

Jordi Sànchez afirma que la manifestació d’aquesta Diada serà clau perquè l’1 d’octubre guanyi el “sí”

Només falten dos mesos per a la Diada, però encara se saben pocs detalls de la manifestació que organitza l'ANC. De moment, només se sap que serà una concentració en forma de creu, intentant simular el símbol de la suma, i que es farà a la cruïlla del carrer d'Aragó amb el passeig de Gràcia. L'Assemblea Nacional Catalana anuncia que la setmana que ve donarà més detalls sobre l'acte i que dimarts s'activarà la pàgina web perquè tots els assistents que hi vulguin participar s'hi inscriguin.

En una entrevista a Europa Press, el president de l'ANC, Jordi Sànchez,  ha apuntat que la manifestació d'aquest 11 de setembre serà clau perquè en el referèndum de l'1 d'octubre guanyi el "sí". "El govern ha de canalitzar la veu en les urnes, i nosaltres, al carrer" ha sentenciat Sànchez, que ha advertit que la manifestació podria patir modificacions en funció de les reaccions que tingui l'Estat espanyol els pròxims mesos. Ara per ara, l'ANC vol impulsar una mobilització multitudinària en la recta final per al referèndum que sigui un "esclat de color". 

Sànchez defensa que el referèndum de l'1 d'octubre se celebrarà, assegurant que aquell dia hi haurà paperetes, urnes i cens. "L'Estat sap que la democràcia és imparable", ha sostingut Sànchez, que ha avisat que, encara que el govern espanyol prohibeixi el referèndum, no es quedaran "passius al sofà de casa". Fins i tot ha apuntat que si és necessari s'acamparà per tal d'aconseguir votar.