Dijous Gras, santa botifarra d’ou

La tradició mana que el Dijous Llarder s’ha de menjar truita i botifarra d’ou

La xarcuteria Hernando, guanyadora del premi a millor botifarra d'ou del 2016, ha notat un augment en les vendes. "La gent ve a buscar el producte guanyador", ha explicat a 'El matí de Barcelona' el propietari de l'establiment, Ramon Hernando.

En aquest establiment del Farró, la setmana de Carnaval venen més de 300 quilos de botifarra d'ou. "El meu secret és la barreja de carn, d'un porc de qualitat, i la mescla justa de sal i pebre", apunta Hernando, que no revela res més de la recepta guanyadora.

El xarcuter, que no pot tornar a optar al premi l'any següent d'haver-lo aconseguit, forma part del jurat de l'edició del 2017. Valoren el color, la textura, la composició de les carns, el grau de cocció i el gust de les botifarres candidates.

Recupera l'entrevista sencera aquí: