On veure castells aquest cap de setmana (24, 26 i 27 de maig)

La setmana castellera arrencarà dijous amb les diades de les colles universitàries

Aquesta setmana, ja podreu veure castells dijous, amb la diada dels Trempats de la UPF al Campus de la Ciutadella. I els Arreplegats i els Engrescats tenen diada al TecnoCampus de Marató. El cap de setmana, actuaran els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Barcelona. També hi haurà actuació dels Falcons de Barcelona.

Diada dels Trempats de la UPF

dijous, 24, a les 17 h al Campus de la Ciutadella

Dijous, els Trempats de la Pompeu Fabra faran d'amfitrions al Campus de la Ciutadella. Hi han convidat els xoriguers, els grillats i els ganàpies.

Diada dels Passerells del TCM

dijous, 24, a les 16.30 h al TecnoCampus de Mataró

Els Arreplegats i els Engrescats actuaran plegats en la diada del TecnoCampus de Mataró. Compartiran plaça amb la colla local, els Passerells, i amb els Marracos de la Universitat de Lleida.

Firentitats a Sants

dissabte, 26, a les 18 h al carrer de la Creu Coberta

Les diades del cap de setmana engegaran dissabte. A les sis de la tarda, els Castellers de Sants participaran en la Firentitats, al carrer de la Creu Coberta. Els acompanyaran els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.

Diada del Patrimoni a Terrassa

dissabte, 26, a les 18.30 h a La Seu d'Ègara (Terrassa)

Els Castellers de Barcelona aniran fins a Terrassa. A partir de dos quarts de set de la tarda, alçaran castells en la Diada del Patrimoni. Actuaran al costat dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell.

Festa de Primavera de la Barceloneta

diumenge, 27, a les 12 h a la plaça de la Barceloneta

L'endemà, els de la camisa vermella tornaran a plaça. Aquest cop, a la ciutat, per la Festa de Primavera de la Barceloneta.

Actuació al Parc i la Llacuna del Poblenou

diumenge, 27, a les 11.30 h a la carretera Antiga de Mataró

Diumenge també podreu veure una actuació dels Falcons de Barcelona al Parc i la Llacuna del Poblenou.