On veure castells aquest cap de setmana? (16 i 17 de juny)

Hi haurà tres diades a la ciutat, les de l’aniversari dels Castellers de Barcelona i la Mostra de cultura popular de Sant Andreu

Aquest cap de setmana actuaran les set colles de la ciutat. Els Castellers de Barcelona tenen un dia assenyalat, el 49è aniversari de la colla. Els acompanyaran els Castellers de la Vila de Gràcia. La Jove de Barcelona actuarà a la plaça d'Orfila juntament amb els Castellers de la Sagrada Família a la Mostra de cultura popular de Sant Andreu de Palomar. La resta de colles actuaran fora de Barcelona, a Gavà, Badalona i Algemesí.

Vigília 49è Aniversari Castellers de Barcelona

dissabte, 16, a les 17 h a la plaça del Rei

Els Castellers de Barcelona començaran a festejar l'aniversari dissabte, amb les vigílies a la plaça del Rei. Els acompanyaran els Castellers del Prat de Llobregat i els Encantats de Begues.

XIX Trobada de Muixerangues

dissabte, 16, a les 19 h a la plaça Major d'Algemesí

Els Castellers de Sants estaran a Algemesí, convidats a la 19a Trobada de Muixerangues. Tindrà lloc dissabte a la tarda.

Actuació d'Àngela Roca

dissabte, 16, a les 18 h a la plaça de la Llibertat de Gavà

Els Castellers de Sarrià es desplaçaran fins a Gavà. Actuaran amb els amfitrions i els Castellers de l'Adroc.

Mostra de cultura popular de Sant Andreu de Palomar

diumenge, 17, a les 11.30 h a la plaça d'Orfila

Diumenge, la Jove de Barcelona té una diada que ja és un clàssic al seu calendari, la Mostra de cultura popular de Sant Andreu de Palomar. Compartiran plaça amb els Castellers de la Sagrada Família i els Matossers de Molins de Rei.

49è Aniversari Castellers de Barcelona

diumenge, 17, a les 12 h a la plaça de Sant Jaume

Els Castellers de Barcelona celebraran 49 anys d'història diumenge al migdia a la plaça de Sant Jaume. Aixecaran castells amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell.

Diada del local dels Castellers de Badalona

diumenge, 17, a les 12 h a la plaça del Mag Li-Chang de Badalona

Els Castellers del Poble Sec actuaran a Badalona, a la diada del local dels Micacos.