Detinguts dos homes per robar amb violència en un bordell de l’Eixample

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos dels tres homes acusats de robar en un pis de l'Eixample on s'exercia la prostitució. Els arrestats, de 34 i 39 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, es van endur la caixa forta del bordell després d'amenaçar l'encarregada amb ganivets i una barra de ferro. La policia manté la investigació oberta per tal de detenir el tercer implicat en els fets.

El robatori es va produir el 13 d'agost, quan els tres homes van trucar a la porta del pis a les vuit del matí, quan el local estava buit de clients i les noies dormien. La mestressa va obrir la porta després de reconèixer un dels lladres, client habitual del l'establiment. Una vegada dins, els assaltants van amenaçar-la a ella i vuit noies amb dos ganivets i una barra de ferro i van anar a buscar directament la caixa forta, que contenia 15.000 euros.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos dels tres lladres entre el 15 i el 16 de setembre passat. Un d'ells va ingressar a presó i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació segueix oberta amb l'objectiu de trobar el tercer implicat en els fets.