Detingut el presumpte atracador d’una sucursal de CaixaBank a Hostafrancs

L’home té 71 anys i se’l considera autor de sis robatoris amb violència i intimidació en una setmana

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 71 anys, veí de Barcelona, acusat de sis robatoris amb violència. Se'l relaciona amb l'atracament amb arma de foc en una sucursal bancària del barri d'Hostafrancs que va tenir lloc el 9 de febrer i amb tres robatoris en farmàcies.

La policia catalana va detenir l'home aquest dimarts just després d'un robatori amb arma de foc en una perfumeria al districte de Sants-Montjuïc. Poc abans, l'acusat havia intentat atracar una entitat bancària del mateix districte: hi va entrar amb una pistola a la cintura, va deixar una nota intimidatòria als treballadors però finalment va marxar sense emportar-se res.

El lladre també està relacionat amb tres robatoris en farmàcies que es van produir aquest dilluns, 13 de febrer, -dos al districte de Sants-Montjuïc i un a Sant Martí- i amb un robatori en una oficina de CaixaBank d'Hostafrancs aquest 9 de febrer.

En aquest cas, l'atracament es va produir a primera hora, tot just quan els treballadors acabaven d'obrir la sucursal situada al carrer de Farell, a la cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes. L'home va entrar a l'entitat amb una malla al cap, una gorra i una arma detonadora a la mà, i  va marxar amb un botí de 1.200 euros després de simular que deixava un artefacte explosiu a la sucursal.