Detinguda al Raval una dona com a presumpta autora de l’homicidi d’una altra dona

Els fets s’han produït la matinada d’aquest dissabte, quan una dona ha apunyalat l’altra arran d’una discussió

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada una dona de 53 anys, de nacionalitat espanyola, per la seva implicació en la mort d'un altra dona, de 57 anys i també de nacionalitat espanyola, al número 8 del passatge de Sant Bernat, al barri del Raval. Els veïns afirmen que les discussions eren constants des de feia anys.

Els fets s'han produït a la matinada quan, arran d'una discussió entre les dues dones a casa seva, la detinguda, ha ferit de mort la víctima, amb un arma blanca. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s'ha fet càrrec de les investigacions.

Cap a les 2.30 h  de la matinada els Mossos d'Esquadra han rebut diverses trucades per la forta discussió. Els agents, un cop han arribat al lloc dels fets, han trobat morta la víctima i també hi han trobat l'autora de l'homicidi, que s'ha entregat sense oposar resistència.

Entre els veïns de l'immoble, cap sorpresa i la constatació que es tracta "d'una mort anunciada" ja que les discussions i les disputes violentes entre les dues dones, que eren parella sentimental, eren constants. Afirmen que bevien molt i que era habitual que discutissin, fins al punt, que les denúncies dels veïns als Mossos d'Esquadra han estat innombrables al llarg dels anys.