Alumnes de la Llotja creen dissenys per a una desfilada molt especial

14 estudiants han presentat les seves creacions en una desfilada a la Fabra i Coats

Amb el nom "Cross the line", 14 joves han presentat els seus treballs finals dels estudis de Disseny de Moda de l'ESDAP Barcelona Llotja. Ho han fet amb una desfilada a la Fabra i Coats. Les seves creacions de moda i complements han estat posades en escena com la dels professionals del sector.

Durant l'esdeveniment s'han pogut veure idees de complements, roba ecològica i sostenible, vestits de núvia molt especials i col·leccions innovadores. Els alumnes han creat tots els treballs durant l'últim semestre del curs. En total, han tardat cinc mesos a portar-los a terme.

Alguns alumnes ja han creat la seva marca i, fins i tot, han venut algunes de les seves creacions, d'altres continuaran formant-se o treballaran per a empreses privades. Ramon Marquina, professor del Departament de Moda de la Llotja, assegura que els estudis tenen moltes sortides laborals. Afirma que el sector de la moda a Catalunya i Espanya es troba en un bon moment.

L'Elizabeth Bertolín ha creat la seva col·lecció de complements amb el nom de "Lúdic". Bosses, mocadors i joies molt versàtils amb les quals els usuaris poden jugar i adaptar-les als seus gustos. La Mireia Insensé, en canvi, ha aprofundit en els processos de producció de la moda introduint-hi millores més respectuoses amb el medi ambient, com el patronatge sense residus o tècniques d'estampació artesanes inspirades en la cultura japonesa.

Aquesta és la quarta promoció d'alumnes dels estudis superiors en disseny en moda de la Llotja.