Desenes d’autocars arriben a la ciutat des de diverses comarques de Catalunya

“Casa nostra, casa vostra” ha organitzat una quarantena d’autocars, però s’esperen que n’arribin més

Durant tot aquest dissabte al matí centenars de persones procedents de tot Catalunya estan arribant a la ciutat amb diversos autocars. La majoria de persones, entre les quals hi ha moltes famílies, venen de poblacions de les comarques de Girona, Tarragona o Lleida per participar a la manifestació a favor dels drets dels refugiats que es farà aquest dissabte a la tarda al centre de la ciutat.

Moltes de les persones que venen de fora de la província han decidit passar el dia a la ciutat i arribar força abans de l'acte previst per les 16 h. Per facilitar l'entrada i l'estacionament d'aquests vehicles, la Guàrdia Urbana ha habilitat cinc punts perquè puguin aparcar els autocars i els autobusos.

Per això s'han habilitat cinc trams de carrils bus propers a la mobilització. Aquests punts es troben al carrer de Pau Claris entre Rosselló i Gran Via; al carrer de Roger de Llúria entre Gran Via i Diagonal; al carrer d'Aragó entre Roger de Llúria i Pau Claris, el carrer de València entre Pau Claris i Roger de Llúria, i el tram del carrer Mallorca entre Roger de Llúria i Pau Claris.