Desallotgen unes oficines i un gimnàs del número 66 del carrer de Roc Boronat

La maquinaria que operava en unes obres de construcció properes ha colpejat els fonaments de l’edifici, on estan ubicats els dos establiments

Aquest divendres a la tarda s'han desallotjat unes oficines i un gimnàs al número 66 del carrer de Roc Boronat al barri del Poblenou. La causa de l'incident han estat unes obres que es fan al costat de l'edifici; s'hi construeixen noves oficines. Una excavadora ha colpejat, mentre operava, els fonaments de l'immoble sense provocar-ne afectacions greus. Per això la finca ha estat desallotjada només per prevenció. Es preveu que el dilluns vinent ja es pugui reprendre l'activitat als dos establiments.

Cap a les tres del migdia les persones que treballaven a l'edifici han notat "un gran tremolor". Els bombers els han desallotjat per prevenció després de la incidència. Al llarg d'aquest cap de setmana un equip de tècnics i operaris treballaran per reforçar els fonaments i avaluar els danys amb deteniment. Si tot va sobre el previst, les oficines i el gimnàs, situats al mateix immoble, podran reprendre l'activitat aquest mateix dilluns.