Demòcrates decidirà en una consulta si manté grup amb el PDECat i Unió a l’Ajuntament

El regidor del Grup Municipal Demòcrata Gerard Ardanuy, que forma part de Demòcrates de Catalunya, ha explicat que el seu partit farà una consulta interna per decidir si manté la coalició amb el PDECat i Unió a l'Ajuntament. Al ple de finals de febrer, Ardanuy va fer públic el malestar a Demòcrates pel canvi de nom del grup de CiU a Grup Municipal Demòcrata perquè considerava que genera confusió. El regidor ha assegurat que fins que no se sàpiga el resultat seguirà treballant "lleialment" amb el seu grup.

Al ple del 24 de febrer, en què es va materialitzar el canvi de nom de CiU a Grup Municipal Demòcrata, Gerard Ardanuy va explicar que Demòcrates de Catalunya presentaria un recurs de reposició contra la decisió. En una roda de premsa amb el portaveu del grup, Joaquim Forn, aquest dijous Ardanuy ha dit que Demòcrates ha obert un procés de reflexió sobre la col·laboració amb el PDECat i Unió a l'Ajuntament i que quan s'hagi tancat es farà una consulta als voluntaris de la formació.

"En funció del resultat comunicarem a qui hàgim de comunicar si ens quedem, si marxem...", ha valorat Ardanuy. El regidor del grup Demòcrata ha afegit que mentre no se sàpiga el resultat d'aquesta consulta "seguirem treballant honestament i lleialment com hem fet fins al moment". Ardanuy és l'únic representant de Demòcrates al Grup Municipal Demòcrata, que inclou també vuit regidors del PDECat i una d'Unió.