David Prats, l’entrenador “mediàtic” del juvenil del Sant Andreu

L’exfutbolista andreuenc torna al Narcís Sala amb ganes de fer un bon grup i nodrir de jugadors el primer equip

David Prats ha estat un jugador conegut en el futbol de casa nostra. Format a les categories inferiors del Barça, Prats ha jugat durant 10 temporades i mitja a la Segona Divisió B i fins i tot va estar dos anys i mig al Poli Ejido, a la Segona A. En aquests 13 anys va fer 132 gols i, en la seva carrera esportiva, n'ha marcat gairebé 200 en uns 500 partits.

David Prats va començar la carrera esportiva a les categories inferiors del club blaugrana i amb el Barça C, amb 19 anys, va fer 27 gols. No va poder pujar al primer equip, però sí que ho va fer a equips com el Terrassa o el Mataró, a Segona B, o al Poli Ejido, a Segona A. Però va ser a la seva Badalona natal on va fer 73 gols en sis temporades.
Pratigol, com era conegut futbolísticament, va fitxar per al Sant Andreu l'estiu del 2012 procedent de l'Hospitalet després d'una trajectòria llarga a equips de Segona B i Segona A. Només va poder fer dos gols aquella temporada perquè va tenir una lesió greu que li va impedir jugar bona part de la temporada. Quan encara era jugador , va començar a entrenar categories inferiors. Ara torna al Narcís Sala per fer-se càrrec del juvenil.

L'experiència d'aquests quatre anys l'han fet madurar. Al club quadribarrat podrà posar en pràctica el seu estil de joc i estar a prop d'un equip professional.