Crema de banderes en la manifestació de l’esquerra alternativa

Unes 12.000 persones, segons la CUP, han secundat la marxa amb el lema “Trenquem el règim”

La manifestació, organitzada per col·lectius de l'esquerra alternativa i independentista i secundada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), ha començat a la plaça d'Urquinaona i ha finalitzat davant d'El Born Centre de Cultura i Memòria. Durant la marxa, i com es pot veure en un vídeo que ha publicat a Twitter l'organització independentista Arran, uns encaputxats han cremat una bandera espanyola, una de francesa i una altra de la Unió Europea.

Els manifestants, 12.000 segons la CUP, han caminat rere una pancarta en què es podia llegir "Trenquem el règim: autodeterminació països catalans". La marxa ha estat convocada per Alerta Solidària, Arran, Endavant, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i s'hi han pogut sentir crits en favor de la lluita feminista i l'anticapitalisme.

Durant el transcurs de la manifestació i segons un vídeo difós per Arran, un grup de manifestants han cremat una bandera espanyola, una de francesa i una altra de la Unió Europea.

Ni França, ni Espanya, PAÏSOS CATALANS! #11S #TrenquemElRègim #LaClau pic.twitter.com/GIxk6hO1Yx