El correfoc de Santa Eulàlia encén els carrers del Gòtic

Les bèsties de foc han encapçalat la cercavila

El correfoc és una de les festes més esperades de les Festes de Santa Eulàlia. Les bèsties de foc de la ciutat han sortit al carrer acompanyades de tabals i pirotècnia. La plaça de Sant Jaume s'ha encès amb el correfoc dels petits diables, la festa per als més menuts, i després, la gran cercavila del correfoc d'adults s'ha iniciat a la plaça Nova fins a arribar, de tornada, davant l'Ajuntament.

Els diables petits han donat el tret de sortida a la festa del foc, una cercavila feta a la seva mida que ha il·luminat la plaça de Sant Jaume, el carrer de Ferran, part de la Rambla i el passatge de Colom fins a la plaça Reial. Els menuts han passat el relleu als adults a la plaça Nova, on ha començat el correfoc de Santa Eulàlia. 

El Drac, la Víbria, la Tarasca, la Mulassa, l'Arpella i el Dofí han estat les figures que han escampat les flames i les guspires pel centre de la ciutat, amb els diables de la Kinta Forka, els del Barri Gòtic i els Tarascaires. Com és tradició, la festa ha acabat amb un espectacle de trons i guspires de les colles de diables a la plaça de Sant Jaume.