Final de festa de les corals infantils a les escales de la Catedral

Uns 400 cantaires de corals infantils de tot Catalunya han actuat aquest dissabte a l'avinguda de la Catedral, amb un repertori de nadales típiques catalanes. Aquesta flaixmob ha estat la cloenda de la campanya nadalenca de 'Tastets corals' del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).

El director de la Banda Municipal de Barcelona, Salvador Brotons, ha dirigit la flaixmob i el pianista Paul Perera els ha acompanyat amb el piano. L'objectiu era engrescar més infants i joves a participar activament en les activitats que organitzen el centenar de corals que formen part SCIC. La fita s'ha acomplert al moment, ja que el públic s'ha unit a les corals per cantar en la segona part de l'actuació.

Des del Secretariat, han volgut subratllar les tasques de socialització, educació musical i recuperació de la cultura tradicional que duen a terme les corals catalanes. El fet d'organitzar una actuació com si fos una flaixmob ha servit per demostrar que les corals també s'adapten a les noves maneres de fer i segueixen connectant amb la joventut.