Coocció ofereix una cuina compartida i assessorament als cuiners que volen empendre

Coocció és una incubadora gastronòmica ubicada a les Corts. El projecte funciona al voltant d'una cuina compartida que els emprenedors lloguen per hores, però va més enllà, ja que també ofereix una sala on els cuiners poden treballar en el seu projecte de negoci i fins i tot poden rebre els proveïdors i els clients. A més, des de Coocció ofereixen assessorament empresarial a qui ho necessita.

Tot i que existeixen altres cuines compartides a Barcelona, a Coocció asseguren que van enllà i fan tot el procés d'acompanyament a la empresa. El seu principal actiu, però, és la cuina compartida, ja que tenir una cuina amb totes les garanties legals és molt car i molts emprenedors no se la poden permetre quan comencen. A Coocció lloguen l'espai per hores i poden vendre el producte a qui vulguin amb total garantia.

Fan ús de l'espai, emprenedors de tot tipus, des de cuiners de restaurants o serveis d'àpats a pastissers o forners. Qualsevol persona que vulgui comercialitzar un producte gastronòmic. Fins i tot, hi ha que només utilitzen l'espai per empaquetar el producte.