La consulta sobre la superilla es farà els tres propers diumenges

Els veïns del Poblenou i els treballadors de la superilla podran participar en la votació que organitza la Plataforma d’Afectats

La consulta veïnal sobre la superilla es farà els dies 14, 21 i 28 de maig, és a dir, els tres diumenges que queden de maig. Finalment, hi podran participar tant els veïns del perímetre de la superilla com de la resta del Poblenou i també els treballadors de la superilla.

Hi haurà una urna per a cada un dels grups. A la primera podran votar tots els veïns de la superilla i del perímetre, entre els carrers d'Àvila i Bilbao i entre Llull i Tànger. La segona urna serà per a la resta de veïns del barri i la tercera per als que treballen a la superilla.

Tots podran respondre "sí" o "no" a la pregunta: "Estàs d'acord amb aquest projecte de superilla implantat al barri?". Els punts de votació se situaran a la rambla del Poblenou amb el carrer de Tànger i a la cruïlla de la rambla amb Pujades. La Plataforma d'Afectats per la Superilla del Poblenou van anunciar la consulta l'abril passat, amb l'objectiu de mostrar el rebuig al projecte que defensen que no compleix la legislació actual.