Un passatger intenta colar-se al metro i s’enfronta amb personal de seguretat

Un compte de Facebook de vigilants privats difon un vídeo amb l’actuació de dos agents agredits per un viatger i ja té més de 18.000 visualitzacions

Els fets van passar dijous 6 de juliol cap a quarts de sis de la tarda a l'estació de metro de la Barceloneta. Un passatger va intentar accedir al metro sense pagar el bitllet, segons fonts de TMB. Quan el personal de seguretat va intentar impedir-ho, l'home es va esverar i va escopir, pegar i insultar els vigilants. Finalment va haver d'intervenir la Guàrdia Urbana.

Segons TMB, l'individu va reaccionar violentament, estava molt alterat i apunten que podria trobar-se sota els efectes d'alguna substància estupefaent. Al vídeo penjat a les xarxes socials hi falten tant l'inici del conflicte com el final. S'hi veu l'home i altres persones del seu entorn enfrontant-se amb els agents de vigilància privada amb cops, escopinades, llançant-los objectes i cridant. La policia local va intervenir per acabar amb l'escena.

La Barceloneta és una de les parades més utilitzades durant l'estiu, per la proximitat a les platges i a una zona de restauració molt freqüentada. A més, s'hi porten a terme els treballs per ampliar-ne l'únic accés i, per tant, a banda dels passatgers hi ha material i obrers. TMB afirma que hi ha incrementat la seguretat durant aquesta temporada d'estiu i, per aquest motiu, consideren que es tracta d'un "fet aïllat del qual no es poden treure generalitzacions ni del lloc ni de l'època de l'any".