Concert de Txarango “a quarts de quatre a Sant Felip Neri”

Com ja és tradició el grup musical ha fet un concert a peu de carrer per celebrar la diada de Sant Jordi

Tal com diu 'Amagada Primavera', una de les cançons estrella del grup, Txarango s'ha congregat a quarts de quatre a la plaça de Sant Felip Neri el dia que la gent intercanvia llibres i roses. Un centenar de persones s'han aplegat a la plaça i han pogut gaudir d'un concert molt especial.

Només entrar a la plaça de Sant Felip Neri, Txarango ha pogut comprovar que aquest concert al carrer per Sant Jordi s'està convertint en tota una tradició. Des de fa sis anys el grup ha agafat per costum fer un concert el dia de Sant Jordi a Sant Felip Neri per tocar la seva cançó 'Amagada primavera' que diu: "Havíem quedat a quarts de quatre a la plaça Felip Neri. On els carrers hi aboquen l'encanteri!". Una manera de recordar els seus orígens com a músics de carrer.

Els que els seguexien ja saben aquest costum, i per això aquest any centenars de persones s'aplegaven impacients per escoltar-los al lloc i l'hora que marca la tradició. Allà han ofert un grapat de cançons, des dels seus "hits" fins a algunes de l'últim disc que acaben de treure, 'El cor de la terra'. Com no podia ser d'una altra manera el concert ha començat amb 'Amagada Primavera', la cançó que va donar peu a aquesta cita anual.