Còmic, muntanya i humor a La Farinera del Clot

L'exposició "Còmic's i muntanya", al Centre Cultural la Farinera del Clot, és el fruit de la connexió de quatre apassionats pel dibuix i l'escalada. Es van conèixer per internet i ara han muntat una mostra en què es recreen moments i vivències relacionats amb la muntanya i amb l'humor com a denominador comú. Els autors de l'exposició destaquen que l'experiència els ha permès créixer com a artistes i intercanviar coneixements.

Quatre dibuixants que també són aficionats a l'escalada han decidit unir passions i esforços en una exposició que recull una col·lecció d'il·lustracions que recreen, amb sentit de l'humor, diferents situacions relacionades amb la muntanya i l'alpinisme. Són Xavi Mountain, Sergi Díaz, "Furti", Edu Català i Xavi Socias.

Van entrar en contacte a través de la xarxa, van decidir conèixer-se en persona i muntar un projecte col·lectiu. Es tracta de la mostra "Còmic's i muntanya", que acull aquests dies el Centre Cultural la Farinera del Clot. L'experiència els ha permès intercanviar vivències i opinions relacionades tant amb el dibuix com amb l'escalada. Ja tenen, a més, un projecte futur en ment. Estan buscant una editorial que els publiqui una recopilació de les seves obres.