Comença l’enderroc de l’edifici ruïnós del barri del Maresme

L’enderroc s’ha iniciat un dia després de desallotjar l’immoble i tapiar-ne l’accés

L'edifici del carrer de Josep Pla número 128 ja s'està enderrocant. Els operaris, tal com ha decidit el propietari, han començat a treballar-hi amb una grua aquest dijous al migdia després de tapiar-ne l'accés el dimecres al vespre. La dotzena de famílies que hi vivien van ser desallotjades perquè l'immoble amenaçava de ruïna, ja que tenia deficiències estructurals.

Els Serveis Socials de l'Ajuntament ha ofert allotjament a tots els afectats que han hagut de deixar l'edifici del Besòs i el Maresme -49 persones, entre ells 18 menors, segons l'Ajuntament- . Tot i això, d'aquesta cinquantena de persones només 15, dels quals tres menors, han acceptat ser allotjades per Serveis Socials en un nou espai. Des d'aquest dimecres ja viuen a diverses residències, entre les quals, la residència de Martí Codolar, al barri de Montbau.

D'aquesta manera, l'edifici situat al carrer de Josep Pla, 128, al barri del Besòs i el Maresme, quedarà completament enderrocat en poc temps, després que el propietari de l'immoble hagi decidit fer l'enderroc només un dia després de ser desallotjat i tapiat.