Colau respon al sector hoteler i de la restauració sobre l’atac al Bus Turístic

L’alcaldessa assegura que el turisme és una “activitat positiva” i comparteix la necessitat de disminuir “l’impacte negatiu”

L'alcaldessa, Ada Colau, ha respost a la carta que li ha adreçat la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya (ConfeCat), en què exposen la seva preocupació per l'atac contra un autobús turístic reivindicat per Arran. Colau els assegura que el govern municipal "condemna i rebutja taxativament aquests fets" i afirma que "tots estem d'acord en què el turisme és una activitat positiva per a la ciutat".

Ada Colau també assegura en la carta enviada al secretari general de ConfeCat, Manel Casals, que comparteixen "la necessitat de disminuir l'impacte negatiu" del turisme i que volen que els beneficis del sector "irradiïn al conjunt dels veïns" per millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

L'alcaldessa afegeix que es tracta d'un repte comú de les diverses administracions i convida les diverses entitats, tant les que estan a favor com en contra del model turístic actual, a parlar-ne un cop acabi l'estiu.