Colau pressiona per carta Puigdemont pel cas Millet

L’alcaldessa demana al president de la Generalitat que convoqui una reunió d’urgència amb el Consorci del Palau de la Música per repensar l’acusació a CDC

Ada Colau ha enviat una carta formal al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per demanar que convoqui una reunió extraordinària aquest dimarts amb el Consorci del Palau de la Música, el qual presideix també Puigdemont. En el text, l'alcaldessa l'insta a replantejar la decisió que va prendre divendres el Consorci de no presentar acusació contra CDC pel Cas Palau. Colau diu que les administracions han de tenir un paper exemplar i, per això, reclama que es replantegi la posició de l'ens en el procés judicial del cas.

Segons assegura la mateixa alcaldessa, el factor clau per demanar la reunió d'urgència ha estat el fet que Esquerra Republicana no comparteix el vot que va expressar el govern de la Generalitat en la reunió de divendres. Recalca la "necessitat d'escoltar la veu dels representants del govern de l'Estat -absents divendres- i comptar amb el seu vot en aquesta important decisió".

La negativa del comitè executiu del Palau a presentar acusació contra Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) no ha agradat a l'Ajuntament, qui sí estava d'acord a adoptar aquesta posició durant el procediment judicial.

Aquest és el text íntegre de la missiva.