‘Codi de barris’ finalitza el recorregut pels 73 barris amb un programa especial

L’espai d’opinió ciutadana de betevé també organitza una exposició fotogràfica al Centre Cívic Can Basté

'Codi de barris' ofereix aquest dijous a les 22.20 h un edició especial per debatre i fer balanç dels temes que més han preocupat els veïns als seus programes. Per al debat s'han convidat 15 persones que han estat molt actives a les xarxes socials durant totes les emissions. També hi participaran Ramon Bosch, gerent de Biblioteques de Barcelona; Carles Sala, director de Cultura de Proximitat de l'Institut de Cultura de Barcelona; i l'Albert Recio, sotspresident de la FAVB.

Paralel·lament, 'Codi de barris' també vol reconèixer i homenatjar el potencial i protagonisme dels veïns i veïnes de la ciutat a través d'una exposició que s'inaugura al Centre Cívic Can Basté el mateix dia 18 a les 19.30 h. L'exposició fotogràfica, anomenada: "veí | veïna", es podrà visitar del 18 de gener a l'1 de març, i mostra la mirada de 24 ciutadans i ciutadanes de diferents barris de Barcelona. Una mirada diversa, plural, que beu de l'esperit del projecte 'Codi de barris'.

Finalment, i fruit de la finalització del recorregut pels 73 barris de la ciutat, 'Codi de barris' encetarà una nova etapa el proper 1 de febrer amb una renovació del format.