Ciutat Vella guanyarà un nou casal de gent gran

L’Ajuntament ha licitat el concurs d’idees per a la redacció de l’avantprojecte al carrer dels Mestres Casals i Martorell

El barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, al districte de Ciutat Vella, guanyarà un nou casal de gent gran i allotjaments amb serveis col·lectius l'any 2019. En total, es construirà una superfície d'uns 1.500 m2 amb un pressupost d'uns 3,2 milions d'euros.

Es preveu que el desembre d'aquest any s'adjudiqui el concurs d'idees, a la primavera del 2018 es disposi dels avantprojectes i que a l'estiu del 2018 ja estigui redactat el projecte executiu. Des de l'Ajuntament diuen que la voluntat és poder iniciar les obres a la primavera del 2019 i que tindrien una durada d'entre 12 i 15 mesos. La superfície que es construirà és de 1.500 m2 i el pressupost d'uns 3,2 milions d'euros.

El districte de Ciutat Vella ha estat treballant amb entitats i veïnat de l'entorn del carrer dels Mestres Casals i Martorell, on es preveuen les obres, per tal de consensuar quina és la urbanització provisional que acollirà aquest espai fins que s'iniciïn les obres. De moment es desmuntarà una de les dues grans jardineres que hi ha actualment i es faran unes grades per tal que el veïnat pugui seure i s'hi  puguin dur a terme activitats.  Un dels objectius principals és recuperar més espai públic al barri.