La ciutat es lleva plena de banderes espanyoles

Els Mossos d’Esquadra han denunciat quatre joves que enganxaven els adhesius al passeig de la Bonanova

Barcelona s'ha despertat aquest dijous al matí plena d'adhesius de banderes espanyoles en diferents elements de mobiliari urbà. Se n'han vist des de la plaça de les Glòries Catalanes fins a la Zona Universitària, algunes d'arrencades. També s'han pogut veure banderes de tela, una de lligada a la base del monument a Jacint Verdaguer, a Diagonal amb passeig de Sant Joan.

L'acció s'ha repetit en altres punts de l'àrea metropolitana com l'Hospitalet de Llobregat o Sant Cugat. Fonts del consistori han explicat que el servei de neteja eliminarà els adhesius que estiguin enganxats en mobiliari urbà o mitjans de transport.

A primera hora del matí, just abans d'entrar a les aules, estudiants de la Facultat de Química i Física de la UB n'han retirat algunes que estaven enganxades als vidres de la universitat. També se n'han localitzat en accessos al metro, semàfors, marquesines o fanals.

Els Mossos d'Esquadra han identificat set joves cap a la una de la matinada al passeig de la Bonanova quan enganxaven els adhesius. Són tres menors i quatre adults i aquests darrers ja han estat denunciats per infringir l'ordenança municipal de civisme.