C’s i PP critiquen la sanció als seguidors de la selecció mentre la CUP denuncia permissivitat

Ciutadans i el PP critiquen l'obertura d'un expedient als membres de la plataforma Barcelona con la Selección. Creuen que l'alcaldessa els persegueix "per raons ideològiques", mentre que és permissiva amb els venedors ambulants. La CUP, en canvi, denuncia que hi va haver permissivitat amb els concentrats i que molts d'ells enaltien el feixisme.

Per Ciutadans i el Partit Popular el govern municipal no dóna a tothom el mateix tracte. Creuen que els joves que ara rebran un expedient sancionador del consistori per muntar una pantalla a la plaça de Catalunya aquest dimarts és "limitar la llibertat per raons ideològiques". En canvi, denuncien que no es persegueix els venedors del "top manta" que ocupen la via pública i venen productes il·legals.

La CUP Capgirem Barcelona també critica l'actuació del govern municipal, perquè creu que tant ell com el ministeri de l'Interior van permetre una trobada amb càntics feixistes. Asseguren que "quan hi ha manifestacions i reivindicacions d'esquerres o bé del "top manta" la policia actua amb contundència, i aquest no va ser el cas de dilluns".