Ciutadans i turistes reprenen la normalitat

Els principals punts turístics han tingut una afluència de visitants habitual

La Sagrada Família ha estat, com de costum, envoltada de turistes fent fotografies amb les càmeres. Una imatge de normalitat que s'ha repetit en altres punts d'interès turístics de Barcelona com La Pedrera i la Casa Batlló. Molts barcelonins també han optat per fer vida normal.

Segons la responsable d'operacions de La Pedrera, Lídia Ramírez, han rebut la mateixa quantitat de visitants que qualsevol altre dia. "Suposo que la intenció de tothom és tornar a la normalitat al més aviat possible". I precisament això han fet molts turistes.

Tot i la por, molts han deixat els hotels enrere i han omplert els carrers de la ciutat: "Tenim una mica de por, però no ens impediran [gaudir de les vacances]", diu una turista nord-americana. "En som conscients, mirem al voltant, però hem de continuar, no podem deixar que els terroristes aturin les nostres vides", afegeix un turista israeliana.

També els veïns de la ciutat han optat per fer vida normal. El passeig de Gràcia, ple de gom a gom, n'ha estat una bona prova.