Ciutadans demanarà que s’investiguin les adjudicacions del túnel de Glòries

La presidenta del Grup Municipal de Cs, Carina Mejías, demanarà obirr una investigació en el proper plenari

El Grup Municipal de Cs ha anunciat que sol·licitarà una investigació per conèixer com s'han dut a terme les adjudicacions del túnel de Glòries, després que una auditoria hagi confirmat un sobrecost d'11 milions d'euros del projecte.

Ciutadans sol·licitarà que s'investiguin aquestes adjudicacions en la propera sessió plenària —el proper divendres. La líder municipal de Cs, Carina Mejías, s'ha qüestionat si l'alcaldessa "continuarà tapant la corrupció amb el seu silenci còmplice i no deixarà que es demanin responsabilitats polítiques". Mejías ho ha exposat en un comunicat després que aquesta setmana s'hagi conegut a través d'una auditoria que el túnel de Glòries ha tingut un sobrecost d'11 milions d'euros respecte del pressupost inicial i que les constructores, segons l'informe, serien les responsables del retard.

En aquest sentit, Mejías ha recordat que el govern municipal ja va "boicotejar" la comissió d'investigació que la formació va sol·licitar per investigar l'empresa municipal Barcelona Regional i no volen que aquesta situació es repeteixi. Segons Mejías, "Colau ha posat el forrellat i fins ara s'ha negat a investigar la corrupció".