Es complica la circulació al tram de la ronda de Dalt en obres

Les cues es tornen a fer habituals a l’altura del Mercat de la Vall d’Hebron per les feines de cobriment que eliminen un carril per sentit

El retorn de molts barcelonins a la ciutat es nota especialment en aquesta via, on les retencions són habituals tot l'any. Les restriccions, que s'acabaran el 10 de setembre, es deuen a la construcció d'un mur mestre de 180 metres que en un futur sostindrà la coberta de la ronda.

Durant aquest agost la circulació en el tram de la ronda de Dalt afectat per les obres, entre el Mercat de la Vall d'Hebron i l'avinguda del Jordà, ha anat "prou bé", segons expliquen els mateixos conductors que hi passen diàriament. Fa uns dies, però, que la situació està començant a complicar-se. Els barcelonins tornen a la rutina i el trànsit se'n ressent, especialment en un punt com aquest on les retencions són habituals tots els mesos de l'any. Els problemes de trànsit, però, tenen els dies comptats perquè està previst que les obres s'acabin el 10 de setembre.

Les obres de construcció d'un mur mestre de 180 metres a la mitjana de la ronda van començar el mes de juliol i han obligat a passar de tres a dos carrils de circulació en tots dos sentits de la marxa. El mur, que ja està pràcticament enllestit, ha de servir per sostenir la futura coberta que s'instal·larà en aquest punt. Un cop acabada aquesta fase, la següent no començarà fins al gener del 2018. Llavors es construiran dos murs laterals que també han de servir per sostenir la futura llosa. Aquestes obres, però, no està previst que afectin el trànsit de vehicles en aquest punt.