El Cicle de Clàssica de tardor de les Corts arriba a la majoria d’edat

El certamen es fa al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx i ja és tota una tradició per als veïns melòmans

Ja està en marxa el Cicle de Clàssica de tardor del Centre Cívic Trias i Peitx. Aquest any arriba a la majoria d'edat, convertit en tota una tradició al barri. El cicle acabarà al desembre i combinarà les actuacions de músics destacats com Sergi Vicente i Ala Voronkova amb les dels guanyadors del Concurs Internacional de Música (CIM), que es fa anualment a les Corts.

L'organitzadora del cicle, Mercè de la Torre, destaca que els concerts s'escullen amb molta cura per tal que encaixin amb l'espai, la sala d'actes del Centre Cívic Trias i Peitx, i sempre amb un doble objectiu: fer concerts de qualitat i alhora promocionar joves artistes. Per això assegura que "totes les persones que venen són o molt joves promeses, que estan començant a fer el seu recorregut però que estan tenint una evolució molt ràpida, o bé persones ja consagrades, com pot ser el cas d'Ala Voronkova o Sergi Vicente".

En total, hi ha cinc actuacions. La primera és un homenatge a les compositores del segle XX, després actuarà el Trío Amoria —que repeteix en el cicle—, seguits de Sergi Vicente i Ala Voronkova, que actuaran el 19 de novembre; els dos últims concerts es dedicaran als guanyadors del premi de càmera i el premi de veu del Concurs Internacional de Música de les Corts (CIM) 2016.

Raúl Sandin, membre del Trío Amoria i un dels participants en el cicle de música, assegura que els agrada especialment participar en el cicle perquè es fa en una sala petita, ideal per a la música de cambra, i "perquè a les Corts hi ha un públic fidel al cicle".