Cedeixen temporalment dues sales del Palau de la Premsa als veïns del Poble-sec

La Comissió de recuperació de l’edifici es reunirà en aquest espai abans que comencin les obres de rehabilitació

Els veïns del Poble-sec han guanyat dos espais al Palau de la Premsa que utilitzaran com a sales de reunions per debatre els futurs usos de l'edifici. El districte de Sants-Montjuïc els ha cedit 200 metres quadrats de manera provisional fins que arrenquin els treballs de rehabilitació de l'immoble.

Malgrat que encara no hi ha partida econòmica per iniciar les obres, el districte vol definir quins usos es farà de l'equipament. Per això, ha signat un conveni amb la Comissió per la recuperació del Palau de la Premsa perquè els veïns puguin utilitzar dues sales de l'edifici i avançar en la definició del projecte.

De moment, no hi ha una proposta concreta, però des del Sindicat de Periodistes de Catalunya i la Fundació Periodisme Plural, ja van demanar que el palau es converteixi en un espai de convivència entre veïns i periodistes.