CCOO denuncia l’aportació de l’Ajuntament al Torneig Comte de Godó

Una desena de treballadors municipals s'han manifestat aquest matí davant del Reial Club de Tennis en contra de la política d'escoles bressol de l'Ajuntament. Critiquen la subvenció d'un milió d'euros que destina el consistori al Torneig Comte de Godó, una partida del pressupost municipal que ja atorgava l'antic govern socialista.

Comissions Obreres ha denunciat les mancances en serveis socials, educació i sanitat i ha titllat d'indignant la inversió de l'Ajuntament. A més, hi han afegit que amb aquests diners es podrien ampliar la xarxa d'escoles bressol públiques i crear-ne 140 noves places.

El sector educatiu no atura les protestes

Els treballadors de les escoles bressol municipals han convocat una vaga per als dies 8, 9 i 10 de maig. Protesten per les polítiques de l'Ajuntament en aquests centres. Denuncien l'augment de la ràtio d'alumnes a les classes i la reducció de les hores de suport. El professorat ha convocat la vaga pel que consideren una actitud tancada de l'Ajuntament i demanen a les famílies que s'impliquin en les protestes.