Últims retocs a les carrosses de la cavalcada de Baró de Viver i el Bon Pastor

La feina s’enllesteix des del nou local de la Comissió de Festes del Bon Pastor, que comparteix amb la del Baró de Viver

Després de dies de feina, les comissions de festes dels barris del Bon Pastor i el Baró de Viver enllesteixen els últims preparatius de les carrosses de Reis, des del nou local que l'Ajuntament ha cedit a la Comissió de Festes del Bon Pastor. Treballen plegats en la decoració d'unes carrosses que, el dia de la rua, sortiran a les desfilades que cada barri farà les seves entitats.

Fa set anys que fan feina plegats amb unes carrosses adquirides amb pressupost del Pla de barris i el ritme d'aquests dies és frenètic. Dolores de la Torre, tresorera de la Comissió de Festes de Baró de Viver, explica que cada any s'han de fer coses i renovar el material. Enguany, explica, han muntat els sofàs on aniran els Reis amb noves teles, s'han reparat les carrosses i s'estan embolicant els regals. Francisco Ferre, vocal de la Comissió de Festes del Bon Pastor, coincideix a dir que s'han fet millores en les plataformes, tot revisant que tot funcioni correctament.

Després d'unes setmanes de feina compartida i de repartir tasques, cada carrossa desfilarà al seu barri, per al gaudi dels infants de cada veïnat. A la cavalcada del Bon Pastor hi participen prop de 150 persones i a Baró de Viver en són una seixantena, entre voluntaris i entitats.