Un gos mossega un mosso al braç en una operació contra el tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra van detenir sis persones en diversos domicilis del barri de la Marina de Port, on presumptament guardaven i venien la droga

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de drogues que actuava al barri de la Marina de Port. Aquest dilluns van detenir sis persones en diversos escorcolls acusades d'un delicte contra la salut pública, defraudacions de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. En l'operació, que encara no està tancada, un agent va resultar ferit, ja que un gos de raça perillosa que estava en un dels domicilis examinats el va mossegar al braç.

En total, la policia va fer sis escorcolls en diversos domicilis dels carrers de l'Aviador Ruiz de Alda i l'Aviador Franco, al veïnat de Plus Ultra, que van permetre desactivar dos punts de venda on havia 200 grams de cocaïna, 240 d'haixix i cinc de metamfetamina. A més, també van desmantellar dues plantacions de marihuana que estaven amb la infraestructura preparada per mantenir un cultiu simultani de 200 plantes d'aquesta substància. També van trobar més de 10.000 euros en efectiu i van localitzar el pis on els detinguts amagaven la droga que posteriorment venien al gram en els punts de venda. Es calcula que tenien una afluència diària de 60 compradors. 

La investigació va començar arran de diverses queixes dels veïns i d'agents de l'oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d'Esquadra que el mes d'abril van detectar que presumptament es traficava amb droga a prop.

En un dels escorcolls, un gos de raça perillosa va mossegar un dels agents a l'avantbraç esquerra i va haver de ser traslladat en un centre mèdic per administrar-li la vacuna antitetànica. En total, la policia va localitzar fins a set gossos en els diferents domicilis examinats, dels quals se n'han fer càrrec els veïns i els serveis municipals de la gossera.