Mestres i pares protesten pel canvi del model educatiu a les escoles bressol

Un centenar de pares, nens i personal de les escoles bressol han fet una cassolada a les portes de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB), a la plaça d'Espanya. Els concentrats s'oposen al nou model educatiu que l'Ajuntament vol implementar a les escoles bressol.

Les famílies i els treballadors de les escoles bressol municipals de Barcelona s'han fet sentir amb una cassolada davant la seu de l'Institut Municipal d'Educació per protestar contra el canvi en el model educatiu que vol introduir l'Ajuntament.

Els mestres diuen que amb els canvis s'acomiadaran el 40% dels professionals de suport, s'incrementarà el nombre d'infants a les classes i s'externalitzarà la gestió de les noves escoles bressol que s'han d'estrenar durant el 2013. Segons les famílies aquests canvis rebaixarien la qualitat de la xarxa d'escoles bressol municipal, que, segons diuen, ha estat d'èxit fins ara.

Aquest dimecres hi ha una trobada d'AMPA d'escola bressol i llars d'infants, i divendres es constituirà l'AMPA de les escoles bressol Jaén i Caspolino, a la plaça de la Vila de Gràcia.