El govern municipal demana explicacions pel cartell turismofòbic

El consistori es desvincula de la campanya i reclama a l’empresa concessionària de la publicitat que revisi tots els plafons

El regidor d'Empresa i Turisme, Agustí Colom, ha desvinculat el govern municipal i l'Ajuntament del cartell contra els turistes i el comerç que s'ha vist aquest cap de setmana en un plafó publicitari. El cartell, que es va retirar, duia escrit en anglès: "Barcelona no és el vostre maleït centre comercial". Colom ha explicat que s'ha demanat a l'empresa que té la concessió dels suports publicitaris que els revisi tots i que expliqui com pot haver-se posat un cartell com aquest. "És evident que l'Ajuntament no fa aquest tipus de publicitat", ha sentenciat el regidor.

L'empresa concessionària, Clear Channel, ha explicat a betevé que es tracta d'una acció vandàlica puntual a dos plafons de la ciutat. Segons l'empresa, s'han forçat els panys i manipulat els cartells i és el primer cop que passa des del govern d'Ada Colau. Ja va passar durant l'anterior mandat de Trias, però aleshores hi havia una altra empresa publicitària. Actualment, a la ciutat hi ha 1884 plafons. Tots són de titularitat municipal.