Carroza: ”Viure un ascens amb el Sant Andreu seria increïble”

El central diu que el suport de l’afició andreuenca és molt important

El Sant Andreu ja s'ha assegurat jugar la promoció d'ascens a Segona B, ara el que volen aconseguir és quedar segons. La segona posició els dona dret a jugar la Copa del Rei i la tornada de la primera eliminatòria de la promoció a casa. Nosaltres hem quedat amb l'Alberto Carroza, que ens ha explicat les seves sensacions abans del partit d'aquest diumenge contra el Figueres.

És el que passa amb tanta festa. I és que el Sant Andreu les últimes jornades ha donat moltes alegries a l'afició. La festassa va ser al camp del Reus B, quan l'equip va confirmar la classificació per jugar la promoció d'ascens a Segona B.

Amb la promoció a la butxaca, ara el que el vol el Sant Andreu és assegurar-se la segona posició a la classificació davant el Figueres.

Fins diumenge el Sant Andreu no sabrà quins són els possibles rivals a la promoció, per tant, ara per ara, poques preferències.

Carroza ja sap el que és jugar i guanyar una promoció d'ascens a Segona B. Va ser amb el Gavà la temporada 2006-07. El defensa s'imagina repetir-ho amb el Sant Andreu.

Fins a quatre vegades l'àrbitre ha apuntat el seu nom com a golejador. Carroza en guarda bon record de dues en concret.

El defensa vol seguir saltant i marcant perquè el Sant Andreu voli ben alt.