Una carnissera jubilada del Mercat del Clot publica les seves receptes

El llibre recull els millors plats que ha après a fer després de tota una vida rere el taulell

200 plats diferents de cuina tradicional catalana per a cada dia i, també, per a ocasions especials. Són les receptes que la Teresa Bosch, una carnissera del Clot, ha après a fer des que als 12 anys es va posar a atendre els clients. Ara les recull en un llibre, publicat per l’editorial El cep i la nansa, que es pot adquirir en diferents botigues del barri, llibreries i, evidentment, a la parada del Mercat del Clot que ara gestionen els seus fills.

Tot va començar com un regal de Nadal per als fills. Després d’anys de passió per la cuina i de l’experiència adquirida com a dependenta a la carnisseria de la família, la Teresa Bosch va decidir recopilar les seves receptes més representatives. En veure-ho, els familiars van presentar el recull a l’editorial El cep i la nansa, que va decidir publicar-lo amb el títol ‘Les receptes de la Teresa’.

Se n'han fet mil exemplars, que es poden obtenir a diferents llibreries del Clot i a la parada del Mercat, que regenta la família des de l’any 1863. Conté receptes de cuina tradicional, saludable i fàcils de fer. Ara, Bosch, que ha cedit el negoci als fills però segueix estant-ne pendent, es planteja editar un segon llibre amb les moltes receptes que, assegura, van quedar fora del primer.