Puigdemont difon el nou web Govern de la República

Des de Brussel·les, en ple debat per la investidura, el president destituït fa públic el portal del “govern legítim”

Carles Puigdemont ha difós aquest divendres el nou web governrepublica.org, un portal encapçalat per l'escut de la Generalitat, que vol canalitzar totes les informacions i comunicacions amb el "govern legítim de Catalunya".

El president de la Generalitat destituït per l'aplicació de l'article 155 de la Constitució ha publicat, a través de Twitter, un missatge en què adreça el nou web governrepublica.org. Ho fa després que a final d'octubre ja va obrir el web Govern a l'exili, que va acabar tancat.

El portal dona la benvinguda amb imatges del Palau de la Generalitat i amb un missatge que denuncia que "atesa la situació d'indefensió jurídica i institucional del govern legítim de Catalunya davant l'agressivitat política i judicial de l'estat espanyol, l'Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l'Oficina del Govern legítim de Catalunya".

El web també facilita una adreça de correu electrònic per a qui vulgui fer arribar un missatge "als membres del govern de Catalunya" i recorda el compte de Twitter a través del qual difonen l'actualitat, que continua sent @catalan_gov.