El Cor de Cambra Anton Bruckner celebra el 10è aniversari en concert

L'Església de Nostra Senyora de Pompeia ha estat l'escenari del primer de tres concerts d'aniversari del Cor de Cambra Anton Bruckner. En aquestes actuacions, el cor s'amplia de 28 a 65 cantaires, incorporant-hi exmembres i també alguns voluntaris. És el projecte coral participatiu que ha impulsat la seva directora, Júlia Sesé.

Volien celebrar d'una manera especial el 10è aniversari i ho han aconseguit. El programa ha homenatjat el compositor que dóna nom al cor, Anton Bruckner: han interpretat la "Missa en mi menor" (1866) i el "Locus iste", del mateix autor. I ho han fet acompanyats de l'Orquestra Terres de Marca, composta per 15 instruments de vent.

Se'n faran dos concerts més amb el mateix repertori: el proper 30 de desembre a Salou, amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, sota la direcció de Manel Valdivieso, i el 4 de gener a Igualada, amb l'Orquestra Terres de Marca i sota la direcció de Josep Miquel Mindán. Les entrades valen 12 € i els diners recollits es destinaran a l'autofinançament del cor.