Cancel·lat el festival Trash An’ Ready pel poc èxit de convocatòria

No ha pogut ser. Tot i la il·lusió amb què els organitzadors van preveure la segona edició del Trash An' Ready Reggae Festival, les xifres de venda d'entrades no han acompanyat i s'ha optat per suspendre el certamen, que s'havia de celebrar el 26 de juliol al Poble Espanyol. L'alemany Gentleman i la seva banda The evolution havien confirmat ja al març la seva presència al festival.

La nota amb què l'organització acompanya l'anunci de la cancel·lació ho diu tot. "L'escassa venda d'entrades i la baixa acceptació del festival entre el públic reggae de la ciutat, fan preveure un aforament excessivament per sota de les xifres que farien viable el projecte". Doctor Music Concerts garanteix que qui ha comprat l'entrada podrà recuperar l'import als mateixos punts de venda on la va adquirir.

L'organització també ha volgut agrair la implicació d'artistes i de tot el personal que ha col·laborat en "la il·lusió de posar en marxa la segona edició del festival". Un projecte que va néixer després de la bona acollida del primer festival que "semblava crear les bases d'un nou projecte a Barcelona".