Can Pedró, un espai d’ajut i suport a Sants

La Fundació Can Pedró és una de les entitats usuàries del Banc dels Aliments i des de fa anys treballa per ajudar les persones en risc d’exclusió. Durant tot l’any obren un menjador social, on atenen diàriament 90 persones

El menjador és l'eix vertebrador del projecte, però no és l'únic. A Can Pedró s'ha organitzat una xarxa de suport per a les persones del barri. Hi ha també un servei de bugaderia i de perruqueria. A més, també existeix La Botigueta, on un cop a la setmana es reparteixen lots de menjar per a les famílies usuàries i el projecte Petits dinars. Durant els 188 dies que els infants no tenen escola, a Can Pedró s'organitza un casal per als nens.

En una entrevista a betevé 91.0 fm, la coordinadora del projecte la Teresa Ballester ha explicat que la tasca dels voluntaris és bàsica per tirar endavant el projecte, que funciona durant tot l'any. Tot el menjar que es cuina al menjador social prové de donacions (del Banc dels Aliments i també d'empreses ). A "El matí de Barcelona" hem dedicat la secció de 'Projectes en marxa' a conèixer més a fons aquesta entitat.

Pots tornar a escoltar aquí la secció: