L’estable de Can Fontanet té dos animals més: un burret i un poni

Can Fontanet, el Centre d'Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu, ha engegat nova temporada. L'estable obre les portes de març a juny perquè els veïns puguin visitar les instal·lacions. Aquesta temporada la quadra ha augmentat el nombre d'animals.

Aquesta temporada Can Fontanet té dos animals més a l'estable. Un és el Bruc, un burret que va néixer el 24 de desembre, d'origen africà i fill de l'Antònia. L'altre és la Pepa Pig, un poni femella que acaba d'arribar i s'està adaptant al nou ambient i als companys de l'estable.

El Centre d'Interpretació dels Tres Tombs ha obert les portes a finals de març i, fins a aquest moment, ja hi han passat unes 350 persones. Durant la setmana ho fan les escoles, i els caps de setmana, veïns i curiosos. Entre setmana ja tenen l'aforament ple fins a mitjan maig. Aquesta temporada el centre romandrà obert fins al juny.

Segons el secretari de la Societat per a la Festa de Sant Antoni Abat, Hermenegildo Serrano, aquest primer any de gestió del centre ha anat molt bé i han rebut més de 3.000 visites. Per a aquest any voldrien augmentar el nombre de visitants i, per això, han millorat els canals de comunicació de l'equipament. Can Fontanet acaba de posar en marxa un compte de Twitter i un de Facebook.