Els alumnes de l’Escola la Llacuna acaben la Setmana del Silenci amb una cadena humana

Els alumnes de l'Escola la Llacuna del Poblenou han posat el colofó a la Setmana del Silenci amb una cadena humana que han traçat al llarg de la rambla del Poblenou. Des de P3 fins a sisè de primària s'han mantingut en silenci durant 10 minuts. Durant tota aquesta setmana han canviat les classes per tallers en què han après a gaudir d'uns instants sense soroll i la importància del silenci per concentrar-se i relaxar-se.

La sortida de l'escola d'aquest divendres ha estat diferent per als alumnes de l'Escola la Llacuna. Han sortit en silenci del centre i s'han encaminat cap a la rambla del Poblenou. A les 16 h, quan han format una cadena humana els nens i nenes des de P3 i fins a sisè de primària, només se sentien les gavines. Així s'han quedat els alumnes durant 10 minuts. Un silenci que també han mantingut els professors, fins i tot quan donaven indicacions, i els pares mentre feien fotografies de l'acció.

Aquesta cadena ha estat el darrer acte de la Setmana del Silenci. Des de dilluns, els alumnes de l'escola han reflexionat sobre el soroll i el silenci i han après a relaxar-se. Pares i professors fan un balanç molt positiu de l'experiència i, segons els estudiants, no ha estat difícil.