El 25 d’octubre era la data a partir de la qual es podia desallotjar el centre social La Nova Rimaia. Encara no s’ha produït i cada vegada hi ha més actors que demanen que se suspengui l’ordre judicial. La fiscalia ha confirmat a BTV que vistes les noves circumstàncies que van presentar elsMossos d’Esquadra, en les quals s’argumentava que hi havia menors a l’interior de l’immoble, el fiscal no es va oposar que es posposés el desallotjament.

Els responsables de La Rimaia també han confirmat la notícia a BTV. Segons expliquen, en un escrit remès el dia 31 d’octubre al Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, el fiscal dóna el vistiplau a la suspensió i esgrimeix que, en tot cas, abans s’han d’obrir diligències policials per tal d’identificar els ocupants i prendre’ls declaració judicial.

La petició arriba després de la sol·licitud dels Mossos d’Esquadra i després que l’Ajuntament demanés que no es tirés endavant el desallotjament i expliqués que la jutgessa no va informar en cap cas de la situació el consistori.