No hi cabia ni una agulla! Els Encants s'han omplert durant tot el dia d'oportunitats com ara discos... roba... i complements de tot tipus. "Tots aquests objectes són antics i són de segona mà. Durant tot el dia s'han pogut trobar aquí als Encants. Es tracta del Lost and Found, un mercat que s'afegeix a la celebració per estrenar la plaça de les Glòries." GUS VIEIRA, productor de Lost and Found "La inauguració de les noves Glòries junt amb la edició número 20, s'ha ajuntat tot i fem una edició especial aquí dintre." I al costat d'aquest mercat, una altra iniciativa original: el Van Van, una proposta gastronòmican itinerant... Són diferents estils de cuina que arriben en caravanes. SÍLVIA CABRA "Sobretot el fet és que hi hagi molt oferta a la gent li agrada que hi hagi molts llocs per provar cuines diferents." XAVI GALLEGO "Música, beguda, cuina al carrer, presu assequibles, qualitat, és la millor forma, ja sortir una mica de la rutina." Els organitzadors calculen que durant tot el cap de setmana hi han passat unes 100.000 persones.

El Lost & Found Market s’ha traslladat de manera excepcional de l’Estació de França als Encants, a la plaça de les Glòries, que ha estrenat aquest cap de setmana la urbanització de la banda nord. Com és habitual, al mercat s’han trobat roba, complements, mobles i vinils i, en aquesta festa vintage, també hi ha hagut actuacions musicals.

En el Lost & Found Market no només es poden comprar articles de segona mà, sinó que també es poden vendre i intercanviar aquells objectes que ja no es vulguin. Els paradistes dels Encants, que han obert aquest diumenge de forma excepcional, s’han sumat a aquesta festa de la cultura vintage oferint-hi el seus productes.

Just al costat dels Encants estan durant tot el dia les furgonetes del Van Van Mercat Gastronòmada, una iniciativa amb propostes culinàries de tot tipus que va instal·lar-se dissabte a la zona.

Les dues iniciatives vintage s’han pogut visitar durant tot el dia i s’uneixen a la festa ciutadana per estrenar la plaça de les Glòries. Una festa que ja va començar aquest dissabte amb activitats esportives a la nova pista d’atletisme de 200 metres instal·lada a la banda muntanya. També es van fer concerts i jocs infantils a l’espai central de la banda mar.